XIX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi, segon “round” del RLC 2018

PLE TOTAL DEL MOTOR CLUB SABADELL EN EL “XIX RAL·LI DE LA LLANA – TROFEU AUTOSI” AMB 127 INSCRITS

Torres-Noguera, aconsegueixen la seva segona victòria en el trofeu, i Domingo-Vilagrà i Gelabert-Sanchez la primera de la temporada

Un total de 9 equips eren els afortunat que podien rebre la beca en forma de subvenció com a guanyadors Rally Legend Cup 2017, un trofeu de promoció que en dues temporades repartirà prop de 15.000€ en premis. El RLC no pretén ser res més que un incentiu perquè els socis de totes les escuderies implicades participin en aquestes proves de classics.

Albert Torres i Jordi Noguera s’imposaren en Velocitat
Amb un BMW 325i del grup C5, els del Motor Club Sabadell, van finalitzar la prova en una meritòria vuitena posició Scratch entre els 80 inscrits de velocitat, per davant de cotxes molt més moderns i efectius.
“Quan varem començar el ral·li dèiem que quedar entre els 20 primers seria tot un èxit, i quedar el vuitens ha estat tota una proesa, perquè han abandonat molts pocs cotxes” declaraven en el parc tancat final.
Aquesta segona victòria en el Trofeu Rally Legend Cup, els deixa líders en solitari i amb moltes possibilitats d’aconseguir per segon any consecutiu el trofeu.
La segona posició va ser per Josep Mª i Llorenç de Ferrer, amb un Porsche 911 SC de l’Escuderia gironina Peu a Baix Motorsport, a més de 4 minuts dels guanyadors.

Primera victòria de Xavi Domingo i Jordi Vilagrà en Regularitat Super Sport
Desprès de l’abandonament prematur en l’estrena del seu BMW M3 en el Rally Costa del Azahar a Castelló, l’equip gironí que milita a les files de Motor Club Sabadell, va aconseguir una ajustada victòria en el Ral•li, -i una mica més còmoda en el Trofeu Rally Legend Cup- amb un total de 47,4 punts de penalització.
La segona plaça va ser per l’equip de l’Escuderia Baix Camp Joan Miquel Sanchez i Joan Font amb BMW 325X i un total de 58,5, mentre que la tercera va ser per un altre BMW, el 325i de Joaquim Gummà i Quim Turón.
Amb aquest resultats, Sanchez-Font continuen al capdavant de la general amb 276 punts, seguits dels Germans Galtés amb 222 i de Domingo – Vilagrà amb 150 punts.

Jordi Gelabert i Albert Sànchez, guanyadors de la passada edició, inauguren el seu caseller particular en Regularitat Sport.
Un problema familiar va deixar a la parella del Motor Club Sabadell sense poder arribar a Castelló, primera prova que puntava pel Trofeu Rally Legend Cup, però ràpidament han agafat ritme.
La parella sabadellenca amb un Porsche 911 2.7 va pujar al tercer calaix del podi, però es va emportar la victòria en el RLC, amb un total de 33,9 punts de penalització, tot i que a la primera volta del recorregut qui dominaven eren els finalment segons classificats, José Luís Moreno i “Sidru” Noguera, del Classicos Deportivos de Castellón, amb un BMW 320i, que al final van acumular 36,9 punts. La tercera posició va ser per la terrassenca del Motor Club Sabadell, Anna Sabater i el seu pare Joan, amb un Renault Megane i un total de 50,2 punts.
Moreno-Noguera passen a liderar una general molt ajustada, després que Pau Coma-Cros, aquesta vegada copilotat per la Clàudia Marcó, tant sols pogués finalitzar la prova en la setena posició dins el Trofeu RLC. La segona posició de la provisional és per Sabaté-Sabaté amb 216, mentre que Coma-Cros i Marcó es troben en la tercera amb 210. Una categoria en la que Salor-Téllez, Gelabert-Sanchez i Salagaray-Salagaray encara no han dit la darrera paraula
.

Propera cita al Rally Costa Daurada Legend
A principis de novembre, concretament els dies 10 i 11 es celebrarà la tercera prova puntuable amb coeficient 8 pel Trofeu Rally Legend Cup. Una prova de dos dies, exclusivament per clàssics, que tindrà Reus com a epicentre de la prova i les mateixes carreteres del mundial de ral•lis com a impressionant decorat.

Fotos: Jaume Marco