4rt Ral·li Legend Les Corbes, i fi del Trofeu RLC 2018

Torres-Noguera i Sànchez-Font completen el trio de guanyadors de la Rally Legend Cup 2018

Confirmats els 9 equips becats per la Rally Legend Cup la temporada 2019.

Aquest cap de setmana la darrera prova del Trofeu Rally Legend Cup va coronar la resta de categories per accedir als premis en forma de beques per la propera temporada.

Als ja coneguts PauComa-cros i Lucas Martin, José L. Moreno i Isidre Noguera, i Jordi Gelabert i Albert Sànchez en la categoria RS, aquest cap de setmana s’han definit els de les categories de velocitat i RSS.

Els tres primers classificats de cadascuna de les tres categories rebran un premi en forma de beca, per un import superior a 4.000€, per participar la propera temporada en les proves que organitzin aquests 4 clubs mecenes de l’esport del motor.

Al final del campionat el Motor Club Sabadell s’ha imposat en les categories de Velocitat i RS, i l’Escuderia Baix Camp, en RSS.

Albert Torres i Jordi Noguera, del Motor Club Sabadell, no tant sols conquereixen la RLC, sinó que són els guanyadors absoluts del 4/t Ral·li Legend Les Corbes

David Espasa i Xavier Estadella eren baixa de darrera hora a la prova gironina al no tenir acabat el seu Peugeot 205 GTi després d’un petit accident a la darrera prova que van participar.

Això deixava en safata una molt probable victòria de l’equip torderenc, però l’Albert i el Jordi ho van voler fer per la porta gran i sense especular amb les matemàtiques, van imposar un fort ritme al seu BMW 325i, que al final de la jornada del dissabte els va allotjar en el primer calaix del podi.

Josep Mª i Llorenç de Ferrer, amb un magnífic Porsche 911 SC, també van aprofitar l’oportunitat que els va brindar l’absència d’Espasa, i al final van superar també en la general del RLC als de la Baix Camp. David Espasa i Xavier Estadella al final de la temporada s’han hagut de conformar amb la tercera posició final que atorga un beca de menor quantia.

A l’esquerra el Jordi Noguera i a la dreta l’Albert Torres.

Joan Miquel Sànchez i Joan Font porten la corona de RSS cap a Reus, al consolidar la seva primera posició a Sant Hilari, si bé la victòria va ser per Joaquim Gummà i Quim Turón.

La parella formada per Sànchez-Font, iniciaven la darrera prova de la temporada amb un còmode avantatge sobre el germans Galtés, només un abandonament els deixaria sense corona al final de temporada.

L’Equip de l’Escuderia Baix Camp va complir amb les expectatives, finalitzant aquesta prova en una segona posició que els hi atorgava un acumulat de 602 punts.

Joaquim Gummà i Quim Turón amb un BMW 325i, van sumar els 150 punts del coeficient 6 de la prova, i al final van acumular un total de 426 punts, aconseguint superar a Domingo-Vilagrà, en la tercera posició de la general que dona opció a beca, però quedant-se a tant sols 32 de Joan i Jordi Galtés que al final de la temporada van sumar 458 punts, conservant la segona posició final.


Joan Miquel Sànchez i Joan Foontt

La classificació final del Trofeu Rally Legend Cup 2018 la trobareu a la part dreta del menú superior, ón diu “CLASSIFIC.”